Min historie

Hør "Min Historie". En interviewrække med forskellige spændende mennesker, der deler ud af deres liv.

Podcast VIA ITunesPODCAST FEED

Fra uønsket elev til bachelor // Michael Hansen

Michael Hansen, 32 år, læser socialvidenskab og er bygningsansvarlig i kirken. Som ung voksede han op med 3 halvsøskende, som havde hver sin far. Efter at være uønsket på flere skoler, kom han på Skovbo Efterskole. Her fik han en god ven, som var medvirkende til, at hans liv fik en ny dimension.

Iranere konverterer til Jesus i tusindtal // Kenneth Kühn

Ali, narkosmugler og tidl. militant muslim, dømmes for mord. I et venteværelse tigger han noget læsestof af en medfange, og får et eksemplar af det nye testamente. Lyt til hans radikale og humoristiske omvendelse. Det er en af Kenneth Kühn’s historier fra hans arbejde blandt iranere, som leder af Elam Ministries i Europa. Kenneth Kühn, 50 år, er gift med Alexia og sammen har de børnene Kaleb og Eva Mae.

92 rige år, men ikke uden storme // Agnete Løndorf

Agnete Løndorf, 92 år, bosiddende på Amager, med dejlig udsigt over volden og byens tårne - fortæller her om et rigt liv, men ikke uden storm og modgang.

Fra heroinnarkoman til lykkelig morfar // Benjamin Sarkez

Benjamin Sarkez, assyrer, født i Iran, er gift med Dorte og sammen har de døtrene Maria, Josefine og Hannah og 3 dejlige børnebørn. For længe siden levede Benjamin 4 år på gaden i Teheran som heroin narkoman. Træt af det gentagne ræs med at skaffe penge til stoffer flere gange om dagen, satte han sig ned og ville ikke mere. Pludselig hører han en stemme og tænker, "måske er jeg allerede død?"

Alkoholproblem som kristen // Jørgen Anker Hansen

Jørgen har kørt bus i over 25 år. Det var ikke ualmindeligt når man kom hjem fra en aftenvagt - så hen til automaten, og så trak man en øl... Ganske langsomt ændrede det sig til, at jeg var nødt til at have en genstand eller to, når jeg var færdig med mit arbejde. Og det blev værre og værre. Jørgen Anker Hansen - 70 år, gift med Anni, 3 voksne børn - havde et alkoholproblem mens han var kristen. På et sommerstævne sagde han til Gud: Lad det være min aften i aften.

Bede Jesus om hjælp? "Sådan noget ævl" // Tove Andersen

Hvis du vil have en bedre mand, så skal du bare bede Jesus om hjælp. "Sådan noget ævl", tænkte Tove. Tove Andersen, 69 år, har arbejdet som sygehjælper, maler, buschauffør, social- og sundhedsassistent, malermester og distributør. Hør Toves historie, hvordan hun fik hjælp i sit ægteskab.

Fra heftigt byliv til ny begyndelse // Carsten Fog Hansen

Carsten Fog Hansen 39 år, præst, cand. pæd. og forfatter. Gift med Louise. De har datteren Gabriella og sønnen Phillip. Som ung fik Carsten et kulturchok ved ankomsten til USA som udvekslingsstudent. Han kom fra et ret vildt byliv til et lille hus på landet i Nebraska. Men efter en række begivenheder tog hans liv en helt ny drejning.

Telefonstorm efter bøn i Grønlands radio // John Østergaard

John Østergaard fortæller hvordan evangeliet brød igennem i Nuuk, som tidligere hed Godthåb. Samtidig er det historien om hans liv, og de mere end 25 år som præst i Grønland.

Bad til Gud: "Jeg vil gerne på eventyr." // Helena Bagnall

Helena Bagnall, 28 år, gift med Joel og mor til Mattias og Elliot, bad til Gud: "Jeg vil gerne på eventyr." Først blev hun lærer på efterskolen Alterna, hvor hun mødte Joel. Derefter flyttede hun til Australien, blev gift og kom med i et kæmpe teenagearbejde. Nu har Gud sendt dem til Danmark.