Vægst logo

Alpha Online

Alle skal have mulighed for at udforske den kristne tro, stille spørgsmål og komme med deres synspunkter. Dét er selve grundtanken i Alpha, som er et kursusforløb der bruges over hele verden.

Alpha består af en række oplæg om den kristne tro, hvor der efterfølgende gives plads til gruppesnak. Vi mødes én gang om ugen i elleve uger - i denne tid på videoplatformen Zoom.

Hver aften tages et emne om tro op. Oplæggene er en kreativ formidling
med velproducerede korte videoer på ca. 20 min. Videoerne ser vi
sammen, hvorefter alle deles op i mindre grupper for at samtale om indholdet.  Det er vores erfaring at samtale og dialog fungerer rigtig godt på Zoom, hvor der er tid og plads til alle.

Vi starter næste kursus mandag den 25. januar kl. 20:00 - 21:15. Herefter mødes vi de næste elleve mandage samt lørdag d. 20. marts.

Alpha er for alle som er nysgerrige – uanset alder og trosmæssig baggrund.

kurser 2021
Januar - April: Alpha kursus online

: Dyk ned i Bibelen. Apostlenes Gerninger Del 1.

Oktober: Følg med herinde
Hvor
Banevolden 46, 2500 Valby

VÆKST – udrustning til livet

VÆKST er KBH Frikirkes menighedsskole, hvor vi ønsker at udruste mennesker til livet gennem troen på Jesus Kristus.

Vi vil være en skole for alle, hvad enten du er ny i tro, har været kristen længe eller blot er nysgerrig og vil vide mere om Jesus.
Vi ønsker at have kvalitets undervisning, som er formidlet på et sprog og en måde, hvor alle kan være med.

Vi har 3 overordnede formål for vores undervisning:

1. At den er praksisnær, at det, der læres, kan bruges med det samme i kirken og i hverdagen.
  2. At den leder til forvandling, hvor Guds ord får lov til at virke sand transformation frem for blot information.
  3. At den udvikles i et fællesskab, hvor vi spejler os i hinandens ord og erkendelser, og lader os inspirere af hinanden.

Dyk ned i Bibelen: Apostlenes Gerninger Del 1

”Men I skal modtage en ny kraft, når Helligånden kommer over jer, og så skal I bringe budskabet om mig til Jerusalem, til hele Judæa og Samaria, ja, helt til verdens ende.«

Apostlenes Gerninger er den første kirkes historie og historien om hvordan evangeliet begyndte sin rejse fra Jerusalem og til resten af verden. Det er en både dramatisk, fascinerende og spændende
beretning, der stadig er relevant i vores tid.

I KBH Frikirke har vi ligesom den første kirke, et mål om at være et missionalt fællesskab, der rækker ud til vores by, til vores land og til nationerne, fordi vi tror på at den kristne tro er gode nyheder om frihed, frelse og fred.
Men hvordan ser det ud i praksis? Og hvad kan vi lære om mission af den første kirke? Det vil vi forsøge at blive klogere på, ved sammen at dykke ned i første del af Apostlenes Gerninger på dette kursus.