Vægst logo
kurser 2021
Januar - April: Alpha kursus online

: Dyk ned i Bibelen. Apostlenes Gerninger Del 1.

Oktober: Grundantagelser om kirke

November: Dyk ned i Bibelen. Apostlenes Gerninger Del 2
Hvor
Banevolden 46, 2500 Valby

VÆKST – udrustning til livet

VÆKST er KBH Frikirkes menighedsskole, hvor vi ønsker at udruste mennesker til livet gennem troen på Jesus Kristus.

Vi vil være en skole for alle, hvad enten du er ny i tro, har været kristen længe eller blot er nysgerrig og vil vide mere om Jesus.
Vi ønsker at have kvalitets undervisning, som er formidlet på et sprog og en måde, hvor alle kan være med.

Her kan du læse om aktuelle eller kommende kurser

Vi har 3 overordnede formål for vores undervisning:

• At den er praksisnær, at det, der læres, er til gavn både i kirke og til hverdag.
  • At den leder til forvandling, at Guds ord får lov til at virke sand transformation frem for blot information.
  • At den udvikles i et fællesskab, hvor vi spejler os i hinandens ord og erkendelser, og lader os inspirere af hinanden.

Dyk ned i Bibelen - Apostlenes Gerninger Del 2

Apostlenes Gerninger er den første kirkes historie og historien om hvordan evangeliet begyndte sin rejse fra Jerusalem og til resten af verden. I foråret startede vi den første "rejse" i denne historie og nu fortsætter vi, med den sidste, men bestemt ikke mindre spændende del af historien.

Grundantagelser om kirke

Vi indbyder til dette kursus for at dykke ned i forståelsen af hvem vi er som Københavns Frikirke. Vi vil på kurset fordybe os i hvad det er for bibelske byggesten, vi bygger med her i Københavns Frikirke.

Alpha logo

Alpha

Ressourcer

Fra tid til anden udvikler vi forskelligt materiale. Det kan findes herunder.

Andagtshæfte til påskeugen

Vi har lavet et lille hæfte, der indeholder en daglig læsning samt
lidt inspiration til at ihukomme påskeugen.

Inspiration til bøn og faste

Vi starter hvert år med en uges bøn og faste, hvor vi søger Gud for året der kommer og takker for det der er gået.

Hent folderen her.