Vægst logo
kurser 2021
Januar - April: Alpha kursus online

: Dyk ned i Bibelen. Apostlenes Gerninger Del 1.

Oktober: Følg med herinde

November: Dyk ned i Bibelen. Apostlenes Gerninger Del 2
Hvor
Banevolden 46, 2500 Valby

VÆKST – udrustning til livet

VÆKST er KBH Frikirkes menighedsskole, hvor vi ønsker at udruste mennesker til livet gennem troen på Jesus Kristus.

Vi vil være en skole for alle, hvad enten du er ny i tro, har været kristen længe eller blot er nysgerrig og vil vide mere om Jesus.
Vi ønsker at have kvalitets undervisning, som er formidlet på et sprog og en måde, hvor alle kan være med.

Vi har 3 overordnede formål for vores undervisning:

1. At den er praksisnær, at det, der læres, kan bruges med det samme i kirken og i hverdagen.
  2. At den leder til forvandling, hvor Guds ord får lov til at virke sand transformation frem for blot information.
  3. At den udvikles i et fællesskab, hvor vi spejler os i hinandens ord og erkendelser, og lader os inspirere af hinanden.

Dyk ned i Bibelen: Apostlenes Gerninger Del 2

Apostlenes Gerninger er den første kirkes historie og historien om hvordan evangeliet begyndte sin rejse fra Jerusalem og til resten af verden. I foråret startede vi den første "rejse" i denne historie og nu fortsætter vi, med den sidste, men bestemt ikke mindre spændende del af historien.

Det er IKKE en forudsætning for deltagelse, at man har været med på første del. Eneste forudsætning er nysgerrighed og lyst til at læse Apostlenes Gerninger.

Alpha Online

Alle skal have mulighed for at udforske den kristne tro, stille spørgsmål og komme med deres synspunkter. Dét er selve grundtanken i Alpha, som er et kursusforløb der bruges over hele verden.

Alpha består af en række oplæg om den kristne tro, hvor der efterfølgende gives plads til gruppesnak. Vi mødes én gang om ugen i elleve uger - i denne tid på videoplatformen Zoom.

Hver aften tages et emne om tro op. Oplæggene er en kreativ formidling
med velproducerede korte videoer på ca. 20 min. Videoerne ser vi
sammen, hvorefter alle deles op i mindre grupper for at samtale om indholdet.  Det er vores erfaring at samtale og dialog fungerer rigtig godt på Zoom, hvor der er tid og plads til alle.

Vi starter næste kursus mandag den 25. januar kl. 20:00 - 21:15. Herefter mødes vi de næste elleve mandage samt lørdag d. 20. marts.

Alpha er for alle som er nysgerrige – uanset alder og trosmæssig baggrund.

En medvandrer i påskeugen

Vi har i anledning af at Påsken er over os, produceret et lille hæfte, der indeholder en daglig læsning samt
lidt inspiration til at ihukomme de begivenheder, som udspillede sig i Jerusalem for omkring 2000 år siden.

Hent det herunder