Covid ikon

BEMÆRK: Indtil myndighederne åbner op igen har vi kun live-gudstjenester online kl. 10.30 og 19.00

Hør ugens taler

Hør søndagens gudstjenester

Podcast VIA ITunesPODCAST FEED

Joel Bagnall // The Messiah’s Method

Joel Bagnall // The Messiah’s Method From evening service 27.09.20

David Bjerre

David Bjerre From evening service 27.09.20

Erika Niclasen

Erika Niclasen Fra formiddagsgudstjeneste 13.09.20

Tobias Haslund

Tobias Haslund From evening service 06.09.20

Jeppe Möglich // Becoming Human

Jeppe Möglich // Becoming Human From evening service 30.08.20

Peter Prothero // The breakthrough is in the stretch

Søndagsgudstjeneste fra Lyngby Frikirke // 2. august 2020 // Tolket til dansk.

Peter Prothero // A treasure in jars of clay

Evenings Service at KBH Frikirke // August 2nd 2020

Hør min historie

Jeg fik sådan en glæde på Roskildevej // Henning Madsen

Som dreng drømte Henning om at komme ud at sejle, og blev senere maskinmester på oceangående skibe. Mens skibet lå til kajs i Fredericia, besøgte Anna sin bror på skibet. Henning kørte Anna, som han senere blev gift med, hjem. Hun boede hos en kristen familie. Senere opsøgte Henning selv en kirke, og en dag på Roskildevej, på vej hjem fra kirken, overgav han sit liv til Jesus. Han blev fyldt med sådan en glæde, at han sang og skrålede i bilen. Efter at have arbejdet for Atlas en periode, oprettede Henning sit eget firma, Køle-Madsen. Sammen med unge kristne fra en bedegruppe, opstartede han en afdeling af Full Gospel Business Mens Fellowship International i København. Henning Madsen, 90 år, nu gift med Nelie. Henning har sønnen Peter, datteren Randi og 5 børnebørn.