Covid ikon

BEMÆRK: Vi har åbnet op igen for gudstjenester på alle lokationer fra den 2. maj. Find retningslinjerne her

Hør ugens taler

Hør søndagens gudstjenester

Podcast VIA ITunesPODCAST FEED

Joel Bagnall // The Messiah’s Method

Joel Bagnall // The Messiah’s Method From evening service 27.09.20

David Bjerre

David Bjerre From evening service 27.09.20

Erika Niclasen

Erika Niclasen Fra formiddagsgudstjeneste 13.09.20

Tobias Haslund

Tobias Haslund From evening service 06.09.20

Jeppe Möglich // Becoming Human

Jeppe Möglich // Becoming Human From evening service 30.08.20

Peter Prothero // The breakthrough is in the stretch

Søndagsgudstjeneste fra Lyngby Frikirke // 2. august 2020 // Tolket til dansk.

Peter Prothero // A treasure in jars of clay

Evenings Service at KBH Frikirke // August 2nd 2020

Hør min historie

De to mennesker havde et eller andet, som jeg godt kunne li' // Freddy Danielsen

Freddy's arbejdsliv begyndte som bydreng for et ismejeri og sluttede som lagerforvalter for 70 mand. Freddy og Tove kan fejre deres 65 års bryllupsdag i år, og de mødtes første gang i Chokoladekrydset i Ballerup, hvor Toves knallerts var gået i stå og Freddy tilbød sin hjælp. Flere år efter, blev de inviteret med i bethelehemskirken i Vanløse af John og Kate, som kom og bankede på døren. Senere begyndte de at komme i Kbh Frikirke, hvor Freddy oplevede mirakuløs helbredelse ved bøn i Jesu navn. Redigeret og produceret af Kirsten og Bjørn Hansen, for Kbh Frikirke.