Covid ikon

BEMÆRK: Vi har åbnet op igen for gudstjenester på alle lokationer fra den 2. maj. Find retningslinjerne her

Valby
Banevolden 46, 2500 København
Find vej

Valby er en bydel i rivende udvikling med en rig historie bag sig og en spændende tid foran sig. Vi ønsker at være en lokation for og i Valby, som rækker ud, betjener og opbygger.

Bliv forbundet!


Vi vil gerne hjælpe dig med at finde ind i et fællesskab om du er ung eller ældre, ny i troen eller har været kristen i mange år. Kirke er ikke kun om søndagen, men i høj grad også relationerne i løbet af ugen. Det er f.eks. muligt at komme med i en netværksgruppe, hvor vi mødes rundt omkring i hjemmene, spiser sammen og deler troen og livet.
De unge mødes også i ugens løb til fællesskab i kirken, i hjemmene eller til forskellige arrangementer rundt omkring i byen.

NetværksgrupperTeens & UngeBøn & Tilbedelse
Lokationspræst Valby

Jeppe er lokationspræst i Valby. Han er uddannet cand.theol. og gift med Hannah, som han bor på Vesterbro med.

Gudstjeneste
Den 1. og 3. søndag i måneden er vi samlet på Frederiksberg til fællesgudstjeneste. Det er også kl. 10:30. Få det samlede overblik her.

Gudstjenesten i Valby begynder kl. 10:30, men du er velkommen allerede fra kl. 10, hvor kaffen er klar.

Vi har rytmisk og medlevende lovsang, god forkyndelse og god kaffe, samvær og fællesskab efter gudstjenesten enten i vores café på 1. sal ellers tager vi gerne over i Søndermarken efter gudstjenesten i forår/sommer-sæsonen.

Der er børnekirke under gudstjenesten, så børnene også har noget at tage med sig hjem.

Bøn & tilbedelse


I tilbedelsen træder vi ind foran Gud og det udtrykker sig på forskellige måder. I lovsangen om søndagen ønsker vi at proklamere Guds storhed og begejstres i musikken over hans godhed. Vi har flere lovsangsaftener i løbet af året, som vi dedikerer til at træde ind i Jesu nærvær, for at skabe et rum af lovsang og tilbedelse.
I løbet af ugen har vi bøn hver tirsdag kl. 16:30 i Valby og ellers er der bøn online og på de andre lokationer i ugens løb.

Bøn