Covid ikon

BEMÆRK: Vi har åbnet op igen for gudstjenester på alle lokationer fra den 2. maj. Find retningslinjerne her

Frederiksberg
Filippavej 3, 1928 Frederiksberg C
Find vej

Frederiksberg er en skøn bydel repræsenteret af mange generationer midt i København. Vi ønsker at være en kirke, der er tilstede i byen og som arbejder for åndelig, kulturel og social fornyelse.

Bliv forbundet!

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde ind i et fællesskab om du er ung eller ældre, ny i troen eller har været kristen i mange år. Kirke er ikke kun om søndagen, men i høj grad også relationerne i løbet af ugen. Det er f.eks. muligt at komme med i en netværksgruppe, hvor vi mødes rundt omkring i hjemmene, spiser sammen og deler troen og livet. De unge mødes også i ugens løb til fællesskab i kirken, i hjemmene eller til forskellige arrangementer rundt omkring i byen.

GudstjenestenNetværksgrupperSammen om byen
Præstepar

Jacob er ledende præst for KBH Frikirke og er samtidig præst på Frederiksberg. Han er gift med Jeanett, som er ansat i administrationsteamet, og de bor i Valby.

Gudstjeneste hver søndag
Vi åbner dørene kl. 10, hvor der vil være frisk kaffe på kanden og selve gudstjenesten begynder kl. 10:30. Den første søndag i måneden er der fællesgudstjeneste sammen med lokationerne fra Valby og Lyngby.

En gudstjeneste på Frederiksberg indeholder moderne lovsang, mini-GO for de mindste og GO! børne- og juniorkirke, en prædiken, forbøn og bøn samt efterfølgende tid til fællesskab i kirkens café.

Der er mulighed for simultantolkning til engelsk under gudstjenesten.

Netværksgrupper

I løbet af ugen mødes vi i fællesskaber rundt omkring i byen. Vi tror på, at det er vigtigt at have nogen at dele tro sammen med i alle sæsoner - både når livet er sjovt og når det er svært. Læs mere om hvad en netværksgruppe går ud på og tilmeld dig en ved at trykke på nedenstående knap.

Læs mere

Kalender