Senior
Vi er en kirke af mange generationer med fødselsår, der strækker sig så bredt som fra år 1918 til 2019. Det er vi utroligt glade for og stolte af!

Vi ved at det er vigtigt at holde sig selv og sine relationer levende - også når man er født tættere på 1918 end 2019. Derfor har vi også flere aktiviteter og udflugter i løbet af året, der særligt henvender sig til dem, der er 65 år og derover.
Hvor
Vi har 4 arrangementer om året, hvor vi plejer at være mellem 35-60 personer inkl. medarbejdere. Der er et arrangement forår, sommerudflugt, efterår og julefest, som afholdes i kirkens lokaler på nær udflugten.
Hvem
For dem i aldersgruppen +65
Kontakt
Vi ønsker med seniorarbejdet i KBH Frikirke, at sætte rammerne for at fællesskabet mellem seniorer kan blomstre og samtidig ønsker vi, at udtrykke en særlig grad af taknemmelighed for deres virke i menighedslivet.

Vi ønsker, at afholde begivenheder, hvor det føles naturligt at invitere sine naboer eller venner med, og hvor indholdet er trosstyrkende og trosinviterende.

Kirke med mange generationer

Som en kirke af mange generationer har vi både særskilte arrangementer for seniorere eller for unge, men langt det meste der foregår i kirken er på tværs af alder. Derfor er det en god idé, at holde øje med mødeplanen og blive skrevet op til nyhedsmailen - så er man altid opdateret! Derudover kan du følge med i kommende begivenheder inde under menupunktet: Det sker