Faste aktiviteter i løbet af måneden
Gudstjeneste - hver søndag

CONNECT - små fællesskaber der mødes hver 2. eller 3. uge, og deler tro og liv med hinanden

UNG - forskellige hangouts og ungdomsmøder i løbet af måneden

Børnekirke - hver søndag for dem mellem 3-15 år

Det sker - følg med her for at holde dig opdateret på kirkens arrangementer

Er du interesseret i at høre mere, så er du velkommen til at tage kontakt!
Kontakt

Vi er en kirke, der bærer et særligt ønske om at være kirke for hele familien. Derfor er det vigtigt for os, at søndagen er en god oplevelse for børn, unge og voksne.

På vores formiddagsgudstjeneste på Filippavej har vi særligt vores juniorer for øje med børnekirken GO! samtidig med at gudstjenesten fortsætter inde i kirkesalen.

Derudover er det ligeledes vigtigt for os at favne dem i de tætteste aldersgrupper derover. På vores aftengudstjeneste på Filippavej har vi således et ønske om særligt at favne aldersgruppen 18-35, hvorfor musik og stemning vil være indstillet derefter.

I ugens løb har vi forskellige mindre fællesskaber, der samles på kryds og tværs ligesom kalenderåret er fyldt med sociale og opløftende arrangementer. Vi er en levende kirkefamilie!