Gudstjenester hver søndag på 3 lokationer
Hver søndag kl 10:30 + 19:00
Frederiksberg

Kl 10:30

Gudstjeneste med børne- og juniorkirke hver søndag.

Der er kaffe fra kl. 10, hvorefter gudstjenesten starter kl. 10:30.

Vi starter sammen typisk med et par lovsange, hvorefter børnene enten tager til Børnehjørne eller verdens bedste juniorkirke GO! Derefter følger forkyndelsen af Guds ord, og en gang om måneden deler vi også nadver sammen.

Bagefter har vi café med fællesskab, kaffe og én gang om måneden søndagscafé med varm mad.

Kl 19:00

Kl. 19 har vi aftengudstjeneste. Her er udtrykket og stemningen en smule mere tilbagelænet end om formiddagen.

Der vil være lovsang efterfulgt af en prædiken. Både under og efter vil der blive givet anledning til forbøn.

Efterfølgende har vi café med fællesskab og kaffe.

Valby

Den 2. og 4. søndag i måneden kl 10:30

Den 2. søndag i måneden har vi i Valby Brunch gudstjeneste, hvor vi spiser sammen, inden vi sammen lytter til Guds ord.

Den 4. søndag i måneden har vi almindelig gudstjeneste i Valby med lovsang, forkyndelse og efterfølgende samvær.

Fælles på Frederiksberg den 1. og 3. søndag i måneden kl 10:30

Kongens Lyngby

Den 2. 4. (og 5.) søndag i måneden kl 10:00

Gudstjeneste med lovsang, fællesskab og forkyndelse af Guds ord.

Efter gudstjenesten vil der være fællesskab om en omgang let frokost.

Den 3. søndag i måneden kl 15:00

Den 3. søndag i måneden mødes vi til eftermiddagsgudstjeneste. Her har vi lovsang og forkyndelse, og samvær over en kop kaffe efterfølgende.

Fælles på Frederiksberg 1. søndag i måneden kl 10:30