UNG
Om du er studerende på gymnasiet, universitetet, i folkeskolen eller om du er i gang med et sabbatår eller to, så vil vi rigtig gerne vandre med dig som kirke. Teenageårene og starttyverne er en helt særlig tid i ens liv, hvor man træffer mange valg, bliver dannet og vælger en vej for sin videre færd i livet. Derfor vil vi gerne være med til at støtte dig i de valg og den vandring, du står i og overfor.

Vi har nogle forskellige aldersinddelte fællesskaber, hvor vi samles til hangouts rundt omkring i København eller til aftenmøder inde i kirken. Derudover ses vi til gudstjenesterne om søndagen eller netværksgrupper i løbet af ugen. Så kom og vær med!

ELEVATE  —  13-16 år

Vi har ELEVATE som er for teenagere, der ønsker at være del af et kristent fællesskab.
På en aften vil der være forskellige aktiviteter, underholdning og Jesus vil blive talt og kommunikeret på en relevant og livsnær måde.

Vi har ELEVATE onsdage fra kl. 19:00-20:30

Ønsker du at høre mere, tag endelig kontakt!

Hubs  —  16-19 år

Vi har Hubs for unge i alderen 16-19 år.
Hubs er for dig som ønsker at hænge ud med andre og opleve Gud. Det er også for dig, som ønsker at gøre en forskel i din verden.
Vi tror på at Gud har lagt noget unik i hver enkelt det ønsker vi at fremkalde og udfordre.

Vi ses til Hubs, hver 2 søndag ulige uger,
kl 16:00 på Filippavej 3, 2000 Frederiksberg

Ønsker du at høre mere, så tag endelig kontakt!

REST  —  19+ år

Vi mødes den sidste fredag i hver måned og har fællesskab med hinanden. Vi ønsker med REST at skabe et frirum, hvor man kan finde hvile for hverdagens udfordringer, og hvor man er velkommen, lige præcis som man er.

Gud har store planer for unge mennesker, som ønsker at følge ham og vi ønsker derfor bare, at investere ind i Guds plan, så vi kan se unge mennesker komme til fylde - Filip, leder af REST

Til REST er der lovsang, der bliver delt et ord fra Bibelen og så er der ellers bare plads til at lære nogle nye mennesker at kende over en kop kaffe eller et brætspil.