At ære Gud i alt det jeg gør // Sofus Rasmussen

Sofus voksede op med kristne forældre. Som 8-årig kom han på børnelejr i ferien. Han var den eneste kristen i sin klasse. Senere var han på teenagelebr, hvor det ligesom lå i luften, at næste skridt var Skovbo Efterskole. Han kom derefter ind på Sankt Annæ Gymnasium og tog MGK, musikalsk grundkursus. Han prøvede forskellige kirker og endte i Kbh Frikirke, Valby lokationen. Her fortæller han, hvordan han oplever, at Gud har kaldet ham og ledt ham ud i nye skridt. Sofus Rasmussen, 19 år. Produceret af Kirsten og Bjørn Hansen for Kbh Frikirke.

Del denne podcast:
Podcast cover, GudstjenestePodcast cover, Min Historie

Hør søndagens gudstjenester

Hør "Min Historie". En interviewrække med forskellige spændende mennesker, der deler ud af deres liv.

Hør flere PodcastsHør flere PodcastsPodcast VIA ITunesPodcast VIA ITunesPODCAST FEEDPODCAST FEED