BEMÆRK: Vi har åbnet for fysiske gudstjenester per d. 14. juni, og da vi følger myndighedernes anbefalinger er det med forskellige restriktioner. Læs mere

Filippas Salon

”Paper poetry og strategier til en december uden stress” i Filippas Salon den 24. november
- UDSOLGT


H. C. Andersen ville kalde det papirklip! Vi får nemlig besøg af den anerkendte papirkunstner og ejer af Starfolds.dk - Sonja Halberg, der vil åbne salonen med en personlig fortælling om hvordan livet tog en u-vending og fik indvirkning
på hendes livsvej efterfølgende. En aften med anledning til refleksion over, hvordan du ønsker din december skal udfolde sig og hygge i fællesskabet, mens vi folder de mest elegante julestjerner.

Tilmelding kan ske til Mia Toldam på sms 26742877 eller på nedenstående link. Din plads sikres ved indbetaling af entré 130 kr. på ovenstående nr. Der er i skrivende stund 0 pladser tilbage. Så vi har nu oprettet venteliste - kontakt Mia for dette.

Tilmelding
NYHEDSBREV fra maj 2020

Vi savner Filippas Salon og har valgt at sende et lille forårsbrev til alle de skønne kvinder i vores netværk.
Har du lyst til at læse med, så klik på filen herunder. Vi deler liv og personlige refleksioner fra vores liv i den sidste tid med nedlukning og afsavn.
- Kun en rettelse at min dejlige mor faktisk først bliver 76 år denne sommer.
Hold dig orienteret her på hjemmesiden, hvor vi efter den 11. maj vil melde ud vedr. vores næste Filippas Salon “tøjbyttemarked" den 9. juni.  

Mange hilsner fra arbejdsgruppen,
Karen

NYHEDSBREV maj 2020
Download program for 2020 her
OM

Der er en plads til dig og inviter gerne en veninde med! Filippas Salon er for kvinder fra 18 år - unge, ældre og gamle. 6 saloner om året, der på hver sin måde vil afspejle kvindelivets mange facetter.

Salonerne er baseret på kristne værdier. Følg os på instagram #filippassalon

FILIPPAS SALON

Som livet udfolder sig har vi alle brug for et heppekor, relevant modspil, forkælelse, anerkendelse og inspiration. Salonerne vil fx være foredrag af sjove, ærlige og kloge kvinder, portrætfoto, aktiviteter som krop og bevægelse eller krea. Der kan forekomme deltagerbetaling samt begrænset pladser.  

Vi glæder os til at være sammen med dig.

Malene Wakeman, Mia Toldam, Anette Engmose, Lykke Larsen og Karen Egelund - Arbejdsgruppen i 2020 


Find tilmeldingsfunktion inde på begivenhederne her på hjemmesiden. Ved sygdom refunderer vi desværre ikke din betaling, men du må gerne give din plads til en anden.