Kristne praksisser

Valby Frikirke
Banevolden 46, 2500 Valby
Carsten Fog Hansen, Bent bjerring Nielsen & kenneth kühn

"Som jeg ser det er vaner gode når de hjælper os til at nå vores mål"
Torben Wiese - Ekspert i vanebrydning.

Mennesker uden vaner findes ikke. Vi har alle en lang række vaner som vi gør hver dag. De skaber tryghed og hjælper os med at spare energi, fordi vi ikke hele tiden skal beslutte hvad vi skal.
Men vaner kan også forme os og være med til at gøre os til dem vi ønsker at være....eller måske ikke vil være.

På det første kursus hos VÆKST sætter vi derfor fokus på Kristne praksisser, eller vaner om man vil. Det er 6 enkelte redskaber. der kan implementeres i hverdagen og som kan være med til at hjælpe dig til at udleve den kristne tro på en autentisk måde måde.

Det er vaner inspireret af det liv Jesu liv og erfaringer hentet fra de kristne der i 2000 år er gået før os.

Målgruppe:

Dig, som er ny i troen og ønsker konkrete redskaber i livet som kristen.
Dig, som har været troende længere tid, men savner redskaber til at følge efter Jesus i dagligdagen
Dig, som ikke er afgjort troende, men er nysgerrig på, hvad kristendommen er for noget.

Økonomi og forudsætninger

Kurset er gratis og åbent for alle.

Tid:

Mandag 19.00-21.00 (Inklusive pause undervejs)
23/9 til 28/10 (6 gange, ferie i uge 42).

Sted:

Banevolden 46, 2500 Valby

Form:

Der veksles imellem oplæg, dialog i plenum og grupper, samt afprøvning af de redskaber, der præsenteres.

Program for de enkelte dage:

23/9 - Lektion 1: Kristne praksisser – hvorfor og hvordan. Lektion 2: Åbenhed og taksigelse som kristne praksisser
Underviser: Carsten Fog Hansen

30/9 – Fadervor som model for bøn
- Underviser: Bent Bjerring Nielsen

7/10 - Lektion 1: Lectio Divina. Lektion 2: Jesusbønnen
- Underviser Kenneth Kühm

21/10 – Bibelen – hvordan kan vi egentligt bruge den?
- Underviser Bent Bjerring Nielsen

28/10 Lektion 1: Arbejde. Lektion 2: Tilgivelse
Underviser: Carsten Fog Hansen

4/11 Lektion 1: Medvandring. Lektion 2: Den åndelige samtale

‍Underviser: Kenneth Kühn

Bent Bjerring Nielsen
Lektor, Cand. mag, theol. master.
Præst i Amagerbro Frikirke i mere end 20 år og bred undervisningserfaring fra bl.a. 3K uddannelsen, SALT (Skandinavisk Akademi for Lederskab og teologi), samt Kolding Internationale Højskole

Carsten Fog Hansen
Cand.Pæd.Pæd.
Præst i Københavns Frikirke og underviser på SOSU-uddannelsen på Diakonissestiftelsen. Bred undervisningserfaring og forfatter til foreløbigt 3 bøger.

Kenneth Kühn
Area Director for ELAM Ministries, Europe.
Tidligere præst i Netværkskirken Metropol.
Yderst kompetent og teologisk velfunderet underviser, med bred erfaring i brug af kristne praksisser.

Ved spørgsmål eller lignende, kontakt Carsten Fog Hansen:

carsten79@gmail.com eller 26 83 35 11

Tilmeld dig Her