Rest

KBH Frikirke Frederiksberg
Filippavej 3, 1928 Frederiksberg C

Hej venner! :)

Så er der REST igen og datoen er rykket lidt frem i forhold til det vi plejer, så vi mødes allerede fredag d. 21 februar.
Der vil som altid være noget lækkert mad, dejlig lovsang og ellers bare et hyggeligt fællesskab omkring kaffe og snacks!

Vi forsætter på vores emne "Troens fundament" og vi får endnu engang besøg af tidligere præst i kirken, Jørgen Mortensen.

Vi håber på, at så mange som muligt har lyst til at komme og være med og tage del i denne aften! :)

Det hele sker kl. 18 i KBH Frikirke, ude i Caféen!

Hvis du ikke kender til REST og ikke helt ved hvad det egentlig er kan du læse mere her

Man er mer' end velkommen til at tage en ven med sig til aftenen - giv blot lige en melding i form af et opslag inde på FB-begivenheden, så vi nemmere kan beregne mad!

Mvh. REST/ Ungdommen på Filippavej

Tilmeld dig Her