Kære kirkefællesskab

Som supplement til vores gudstjenester, som desværre stadig må være online, glæder vi os til at invitere jer med på nogle pilgrimsvandringer. De finder sted 4 lørdage i løbet af foråret:

20. marts

8. maj

29. maj

Vi mødes kl. 10 og går rundt om Bastrup Sø.

Mødested: Stengårdsvej (sidevej til Ganløsevej) på parkeringspladsen ved Bastrup Ruin (nr. 103 på kortet).

Ruten er 6 km lang og går igennem varieret terræn, så husk fornuftigt fodtøj. Undervejs bliver der anledning til skriftlæsning, bøn og refleksion.

Vi slutter af med at drikke en kop kaffe sammen. Vi regner med, at turen i alt vil tage ca. 2,5 timer.

Da vi gerne vil organisere turen, så vi kan overholde de gældende coronarestriktioner, beder vi jer om at tilmelde jer her på siden senest 2 dage før, dvs. torsdag før den pågældende lørdag. Vi vil også gerne være behjælpelige med at finde kørelejlighed til dem, der har brug for det.

Er der nogle spørgsmål kan man kontakte Corinne: 2721 2413

På gensyn

Pilgrimsgruppen v/ Corinne Skov-Martinet, Linda Møller, Jesper Markman, Kurt og Elisabeth Melin

Betaling

Tak for din tilmelding, husk at din tilmelding først er gyldig når betalingen er gået igennem. Gå til betaling via knappen her under. Brug for hjælp så kontakt os endelig.

Gå til MobilePay ↗

... eller manuel med info herunder

Mærk betalingen
FEJL
Betal til dette nummer
Du kan også scanne koden med din mobil og betal direkte med MobilePay.

Gå til tilmelding ↗