Mar

Noget om den kristne tro

Monday
March 2020
 — kl.
KBH Frikirke Valby
Banevolden 46, 2500 Valby

Forrige år gik en lang række danske kirker, herunder Folkekirken, Den Katolske Kirke og en lang række frikirker sammen om at præsentere Noget om den kristne tro.

Det blev til hæftet ”Noget om den kristne tro”, hvor læseren med udgangspunkt i Fadervor inviteres på en rejse, hvor kristendommens kerne præsenteres.

Dette kursus tager udgangspunkt i hæftet og henvender sig til folk, der enten er kirkefremmede og/eller folk, der ønsker en introduktion til kristendommens grundlag.

Form:

Der veksles imellem oplæg og spørgsmål.

Tid:

Hver mandag fra og med 2/3 til og med 30/3 – 2020
18.00-19.00

Spis med:

Efter undervisning er der mulighed for at spise med fra 19.00 til 19-45
Husk at meddel dette via sms forud for aftenen (26833511)

Temaer der gennemgås de enkelte aftener:

2/3 – ”Noget om den kristne tro”; ”Invitation”; ”Fadervor”

9/3 – ”Gud” ”Det underfulde ”Ondskab”

16/3 – ”Påske” ”Pinse” ”Hverdagsliv”

23/3 – ”Skabt i Guds billede” ”Skyld”; ”Tilgivelse”; ”Tilbedelse” ”To frustrerede mennesker”

30/3 – ”Vandringen sammen med andre” ”Længslen”;”Forskellige rejsende”; ”En fælles vandring”