KBH Frikirke Valby
Banevolden 46, 2500 Valby

Kursusdagene er mandag den 25/10, 1/11 og 8/11 fra kl. 19-21 i kirken i Valby.

Hver aften rummer ca. en times undervisning og en times samtale og dialog.

Vi indbyder til dette kursus for at dykke ned i forståelsen af hvem vi er som Københavns Frikirke.

Vi vil på kurset fordybe os i hvilke bibelske byggesten vi bygger med her i Københavns Frikirke.

Når vi er i kirkefællesskab sammen er det vigtigt, at vi ved, hvad vi mener når vi bruger ord som f.eks “kirke” og “ledelse”.

Der findes rigtig mange måder at forstå og udtrykke disse ord på. Bare kig rundt omkring i verden.

Men hvilke grundantagelser er det vi bygger på i Københavns Frikirke, og hvad betyder det for måden vi er kirke på, og måden vi ikke er det på.

Vi glæder os til at sætte tid af til at fordybe os sammen og tale sammen om emner som kirkesyn, ledelsessyn, kirkens rødder og fremtid.

Primær underviser på kurset vil være Jacob Viftrup

Betaling

Tak for din tilmelding, husk at din tilmelding først er gyldig når betalingen er gået igennem. Gå til betaling via knappen her under. Brug for hjælp så kontakt os endelig.

Gå til MobilePay ↗

... eller manuel med info herunder

Mærk betalingen
FEJL
Betal til dette nummer
Du kan også scanne koden med din mobil og betal direkte med MobilePay.

Gå til tilmelding ↗