12
Nov

Filippas Salon - Bog Salon ved Rie Møller

Tuesday
 den 
12
November 2019
 — kl. 
19:00
KBH Frikirke Frederiksberg
 — 
Filippavej 3, 1928 Frederiksberg C
Undervisere: 
Filippas Salon 12. november - besøg af Rie Møller


I august igangsatte Rie Møller en fælles læseoplevelse af bogen: ‘Den, der finder sin plads, tager ikke en andens’ af Tomas Sjödin. Rie indledte meget fint sin intro med at dele livsvisdom fra eget liv, inden hun udfoldede et portræt af forfatteren Tomas Sjödin. 38 kvinder deltog. Det blev en nærværende aften, der jonglerede med livets svære temaer. Rie viste, at hun med sin passion for litteratur, har en gave til at inspirere andre til læsning, og 20 købte bogen med hjem.  

Der var fuldt hus ved seneste bogsalon

Den 12/11 kl. 19:00-21:30 vender Rie tilbage og faciliterer en fælles dialog samt refleksion for alle, der har læst bogen siden august. Hvis du ikke kender Rie, skal du vide, at hun for nylig stoppede som skolelærer, er gift med Michael, har 4 voksne børn, svigerbørn, 6 børnebørn og en skøn hundehvalp! 

Du kan stadig nå at låne bogen på biblioteket og læse med! Salonen, der er for kvinder, er gratis, og der vil på aftenen være en servering.

HUSK: Tilmeldingfrist: 10/11 - nederst på siden

PS: I oktober mødtes Filippas Salon på Creative-Space på Frederiksberg til en kreativ aften. Vi var en lille gruppe, der rykkede sammen og malede det skønneste keramik. Efterfølgende gik vi på Maude’s Salon, og samtalen blev ret livsbekræftende.

Tilmelding

Tak for din tilmelding!
Hov! Der gik noget galt, prøv venligst igen eller kontakt os via mail@kbhfrikirke.dk

Tilmelding

Tilmeld dig Her