Dwell lovsangsaften

January 2020

KBH Frikirke Valby
Banevolden 46, 2500 Valby

Dwell er en aften, hvor tilbedelse er i centrum.Vi giver os tid til at være i Guds nærvær, til at lovprise Ham og til at lytte til Ham. Vi ønsker, at aftenen skal bære præg af en gensidig længsel efter at mødes. En længsel, der går fra vor Faders hjertes dyb til vores hjertes dyb og tilbage igen.

Som navnet Dwell indikerer, ønsker vi at skabe et rum, hvor der er tid, masser af tid, og derved også et modspil til vores hurtigkørende og hypede samfund til bare at være sammen, med Gud og hinanden.

Vi har allieret os med mennesker med stærke profetiske tjenester, som under lovsangen vil være til stede og parate til at give forbøn eller et profetisk ord. Vi kommer, som vi er og med alt det, vi bærer på, og lægger det ind foran Gud. Ingen er for ung, for gammel, for lækker eller for nederen til at deltage.

Special guest: Kathrine Brøndsted

Hjertelig velkommen.