KBH Frikirke Valby
Banevolden 46, 2500 Valby

Lørdag den 30. oktober kl. 19 har vi lovsangsaften for hele KBH Frikirke på vores Valbylokation.

Dwell er en aften, hvor tilbedelse er i centrum. Vi giver os tid ti at være i Guds nærvær, til at lovprise ham og at lytte til ham. Vi ønsker at aftenen skal bære præg af en gensidig længsel efter at mødes. En længsel der går fra vor Faders hjertes dyb, til vore hjerters dyb og tilbage igen.

Som navnet Dwell indikerer, ønsker vi at skabe et rum, hvor der er tid, masser af tid og derved også et modspil til vores hurtigkørende og hypede samfund, til bare at være sammen, med Gud og hinanden. Det er et pusterum, hvor vi kan lade de ting som bekymrer os. falde af i hans nærvær. Et rum hvor vi kan bare elske vores himmelske Fader.

Vi har allieret os med personer med stærke profetiske tjenester, som under lovsang vil være tilstede og parat til at give forbøn eller et profetiske ord.
Vi kommer som vi er og med alt det vi bærer på, og lægger det ind foran Gud.
Ingen er for ung, for gammel, for lækker eller for nederen til at deltage.

Betaling

Tak for din tilmelding, husk at din tilmelding først er gyldig når betalingen er gået igennem. Gå til betaling via knappen her under. Brug for hjælp så kontakt os endelig.

Gå til MobilePay ↗

... eller manuel med info herunder

Mærk betalingen
FEJL
Betal til dette nummer
Du kan også scanne koden med din mobil og betal direkte med MobilePay.

Gå til tilmelding ↗