KBH Frikirke Frederiksberg
Filippavej 3, 1928 Frederiksberg C

Café Træf er et mødested for alle i alderen 65+, som har lyst til berigende samtaler, kreativ og humoristisk udfoldelse, meningsfulde input og vidnesbyrd, sang og musik og rigelige mængder af kaffe/the og eftermiddagssnacks.

Du er meget velkommen til at inviterer venner, naboer og familie med.

Tænker du at det her kunne du rigtig godt tænke dig at være med til, men er ikke fyldt 65 år, så er du stadigvæk meget velkommen.

Tilmelding er nødvendigt, gerne senest søndagen inden et café træf. Tilmelding til Jeanett Viftrup på mobil 2112 2060 - ring eller sms. Du kan også sende en mail på jav@kbhfrikirke.dk.

Der kan forekomme deltagerbetaling.

Hvis ikke andet er noteret mødes vi kirkens café på Filippavej 3, 1928 Frederiksberg C.

Vi glæder os rigtig meget til at være sammen med dig.

Allan Jensen, Anne-Kirsten Midjord, Jacob & Jeanett Viftrup

Betaling

Tak for din tilmelding, husk at din tilmelding først er gyldig når betalingen er gået igennem. Gå til betaling via knappen her under. Brug for hjælp så kontakt os endelig.

Gå til MobilePay ↗

... eller manuel med info herunder

Mærk betalingen
FEJL
Betal til dette nummer
Du kan også scanne koden med din mobil og betal direkte med MobilePay.

Gå til tilmelding ↗