BEMÆRK: Der vil ikke være gudstjenester eller nogen kirkelige aktiviteter til og med den 13. april som følge af statsministeriets anbefalinger omkring COVID-19. Læs mere

Københavns Frikirke
Vi ønsker at række ud, engagere og forandre
SE direkte Gudstjeneste
Hver søndag kl 10:30
Se søndagens gudstjenester

Gudstjeneste hjemmefra

Se Børne- Juniorkirke derhjemme

GO! TID

Hjælpecenter


Det er vigtigt at være opmærksom på sig selv i en isolationstid, da vi er sociale væsener og har brug for menneskelig kontakt og omsorg.
Vi er derfor et team der står til rådighed, hvis du har brug for at blive bedt for eller nogen at snakke med, fordi du oplever at være isoleret, er syg eller andet i denne tid.

Du kan skrive til os
her - så ringer vi dig op

VÆKST vender tilbage til foråret!

I løbet af september og oktober har vi over 5 mandage mødtes til et spændende, anvendeligt og lærerigt kursus om "Kristne Praksisser".

Til marts vender vi tilbage med kurset "Dyk ned i Bibelen - de små profeter". Følg med inde på vores side for at holde dig opdateret og læse mere om hvilke kurser vi udbyder, og hvad VÆKST egentlig er.

Læs mere

Kom og vær med i en af vores Netværksgrupper

I KBH Frikirke har vi forskellige grupper, der er målrettet imod, hvor vi er i vores liv, som mødes 1-2 gange om måneden i hjemlige omgivelser.

Vi har netværksgrupper for unge, familier med små børn, internationale (engelsk talende), voksne (30+, 40+, 60+) og seniorgruppen, og interessegrupper som f.eks. madklubben.

Læs mere inde under CONNECT

Læs mere
Hør søndagens gudstjenester

Jacob Viftrup // Tilbage til fremtiden

KBH frikirke 08.03.20 aften // Jacob Viftrup // Tilbage til fremtiden

Aktiviteter i KBH Frikirke

Det sker